Franchise Bobs Tex Mex - Bezorg & Afhaal Restaurant

Voor kwalitatieve groei van Bobs Tex Mex, zijn we op zoek naar franchise ondernemers voor onze Bezorg & Afhaal restaurants. Bobs Tex Mex heeft zich gedurende de afgelopen periode volledig ontwikkeld en wil graag verder in spelen op de huidige marktontwikkelingen.

Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste ondernemers die de passie voor de Tex Mex keuken met ons delen, staan voor gastvrijheid en een gezonde en gedreven ondernemersgeest hebben. Ben jij bereid om hard te werken om een eigen vestiging op te zetten en deze duurzaam te exploiteren? Lees dan snel verder. 


Jij draait zelfstandig jouw onderneming met ruime ondersteuning vanuit de Bobs Tex Mex organisatie. Ervaring in de horeca is hierbij gewenst maar geen vereiste. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke inzet, doorzettingsvermogen, betrokkenheid maar ook een sterk relativeringsvermogen de meest essentiële succesfactoren zijn. 


Zelf op de werkvloer willen staan is van belang. Alleen zo leer je jouw team en je gasten echt goed kennen en kun je hen de Bobs Tex Mex beleving bieden.

Bobs Tex Mex is blijft zich ontwikkelen en als franchisegever van Bobs Tex Mex moeten wij 100% bij jou passen en vice versa.Waarom Bobs Tex Mex:


Bij Bobs Tex Mex zal je via een interne opleiding en training worden klaargestoomd voor jouw eigen Bobs Tex Mex Bezorg & Afhaal filiaal.

De doelstelling van Bobs Tex Mex is om gedurende de komende jaren landelijke dekking te bereiken. 


Een nieuwe Bobs Tex Mex zaak wordt alleen uitgebreid op basis van franchising volgens de hard formule. Bij een hard franchise formule zijn de uitstraling, receptuur, assortiment en werkwijze overal hetzelfde. Dit zorgt er voor dat de formule voor de consument herkenbaar is, er overal dezelfde beleving is en de consument overal precies hetzelfde product ontvangt. Locatie:


Elk Bobs Tex Mex bezorg & afhaal restaurant heeft een beschermd rayon, waarbinnen geen andere Bobs Tex Mex filialen kunnen worden geopend. Bobs Tex Mex zoekt locaties die voldoen aan diverse eisen zoals een begane vloeroppervlakte met minimaal 40 m2. Daarnaast doen wij samen met de franchisenemer onderzoek naar de meest aansluitende locatie en bezorg hotspots.Samen staan we sterker:


Als franchisenemer bij Bobs Tex Mex maak je niet alleen gebruik van een formule, je wordt ook voortdurend ondersteund vanuit de organisatie; onder andere op het gebied van marketing, inkoop, productontwikkeling, inrichting, rendement, operationele knowhow en diverse commerciële trainingen.


Bobs Tex Mex heeft een eigen Marcom afdeling met professionals uit het advertising vak. Op deze Marcom afdeling worden alle acties en campagnes bedacht, ontwikkeld en uitgezet om zo de brandawareness optimaal airplay te geven en het merk Bobs Tex Mex te verspreiden. De Marcom afdeling representeert en bewaakt de globale marketing uitingen van de Bobs Tex Mex identiteit en creëert alle campagnes met een 360 aanpak.


Bovendien worden alle locaties regelmatig bezocht door de formulemanager voor persoonlijke begeleiding, advies en overleg en zitten alle partijen ieder kwartaal samen om tafel om regionale trends en de aansluitende sales promoties per regio of locatie te bespreken.Bobs Tex Mex werkwijze:


     • Sterke marketing uitingen en constante ondersteuning.


     • Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopcondities.


     • Uitstekend haalbaar rendement.


     • Sales ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam.


     • Door de persoonlijke aanpak krijg je de juiste professionele ondersteuning

        en behoud jij je focus bij het managen van je eigen vestiging, 

        personeelsbeleid, administratie en financiën.Het traject:


Om een langdurige samenwerking aan te gaan is het franchise traject stapsgewijs opgebouwd. Dit zodat de potentiële franchisenemer als de franchisegever uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject gemiddeld 3 tot 6 maanden. Gedurende deze periode vinden er verschillende stappen plaats zoals een kennismakingsgesprek, meeloop week in de hoofdvestiging, persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan.

Wil je nog meer weten over het franchisen van je eigen Bobs Tex Mex vestiging? 

Vul dan meteen het onderstaande formulier in zodat wij je kunnen benaderen voor een telefonisch gesprek. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van jouw eigen Bobs Tex Mex bezorg en afhaal filiaal.

Aanvraag informatie franchise

Aanhef:

Achternaam:

Straat + huisnummer:

Postcode + woonplaats

e-mail:

Telefoonnummer:

Vermelding:

Naam:

BOBS TEX MEX

HOOFTSTRAAT 151

2406 GG ALPHEN A/D RIJN

TEL: 0172-601451

info@bobstexmex.com

BEZORG & KEUKENTIJDEN

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:    

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

_

Gesloten

17:00 - 21:00

17:00 - 21:00

17:00 - 21:00

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

17:00 - 21:00

OPENINGSTIJDEN

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

_

Gesloten

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

17:00 - 23:00

17:00 - 23:00

17:00 - 22:00